Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Απολογήθηκαν συμπληρωματικά 45 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 18:09 Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Απολογήθηκαν συμπληρωματικά 45 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Τρίτη θα απολογηθούν ακόμα 40 και την Τετάρτη 20

Για τρεις ημέρες θα περνούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο ένας μετά τον άλλο οι 105 κατηγορούμενοι οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές καθώς φέρονται να εμπλέκεται στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας Αλβανικής καταγωγής, κλήθηκαν σε συμπληρωματική απολογία καθώς ασκήθηκε επιπλέον ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα ενώ έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν στο πλημμέλημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι απολογίες των 45 κατηγορουμένων, στην πλειονότητά τους Κροάτες, που οδηγήθηκαν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τυπικές καθώς φέρονται να επέμειναν στα όσα ισχυρίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από τους Κροάτες έχουν ‘ηδη καταθέσει αιτήσεις αποφυλάκισης οι οποίες θα μπουν στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης το επόμενο διάστημα.
Μετά την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών τους απολογιών οι κατηγορούμενοι επέστεψαν στις φυλακές όπου κρατούνται.

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν άλλοι 40 κατηγορούμενοι ενώ την Τετάρτη θα βρεθούν ενώπιον των αρμόδιων ανακριτών οι 20 τελευταίοι.

Πηγή: Newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση