Stoiximan Super League: Οριστική η αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω αποχής των διαιτητών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 16:19 Stoiximan Super League: Οριστική η αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω αποχής των διαιτητών

Ανακοίνωση της ΚΕΔ.

Η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου είναι οριστικό πλέον ότι δεν θα διεξαχθεί αφού οι διαιτητές αποφάσισαν να κάνουν αποχή λόγω των απειλών κατά της ζωής του Τάσου Παπαπέτρου και της οικογένειάς του μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, με την ΚΕΔ να το ανακοινώνει και επισήμως.

Τα όσα έγιναν στο ματς του Πανθεσσαλικού, το οποίο ολοκληρώθηκε με μία ώρα καθυστέρηση, δημιουργούν πρόβλημα στο πρωτάθλημα αφού υπάρχει αναβολή της 14ης αγωνιστικής. Αυτό ήταν κάτι που φαινόταν τα τελευταία 24ωρα ότι θα γίνει αφού οι διαιτητές είχαν πάρει την απόφασή τους και αποχή και δεν άλλαξαν γνώμη.

Έτσι, δήλωσαν ομαδικό κώλυμα και το μόνο που απέμενε για να οριστικοποιηθεί η αναβολή της αγωνιστικής ήταν να το ανακοινώσει και επισήμως η ΚΕΔ, κάτι που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12).

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Και η ανάρτηση της Super League 1:

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση - ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση