ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Λουτσέσκου στο Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 22:18 ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Λουτσέσκου στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και πήρε δύσκολα τη νίκη με 1-0 από το Βόλο, στο πρώτο παιχνίδι για τους “16” στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας όμως έστω και έτσι, προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Παρότι αγωνίστηκε με πολλούς βασικούς του, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε ένα πέναλτι για να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του Βόλου και να φθάσει στη νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην καλύτερη 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ ήταν πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά έχασαν ευκαιρίες για γκολ, με το δεύτερο να κερδίζει πάντως το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς. Στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Βούλγαρος επιθετικός ανετράπη από τον Κίτσου και ο Σβαμπ ευστόχησε από τα 11 βήματα, για το 1-0 του ΠΑΟΚ επί του Βόλου.

Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους είχαν δύο ακυρωμένα γκολ μέσω VAR και έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν για την ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα πάντως, ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Βόλος

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67′ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75′ Τόμας).

Βόλος: Κόστιτς, Ταχάτος (46′ Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62′ Μωραΐτης), Ενγκίν (58′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Ασλανίδης), Γκαρσία (85′ Μπερτόγλιο).

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση