Σοκ στο βόλεϊ: Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας των ΜΑΤ -Χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 22:34 Σοκ στο βόλεϊ: Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας των ΜΑΤ -Χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διεκόπη προσωρινά ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονται επεισόδια.

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε άνδρας των ΜΑΤ, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου.

Οι άγνωστοι εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, με συνέπεια μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του iefimerida.gr, η φωτοβολίδα φαίνεται να έχει πετύχει κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας των ΜΑΤ να χαροπαλεύει, καθώς νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος στην εντατική.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει πολύ δύσκολη η κατάστασή του.

Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις.

Το σημείο έχει γίνει έντονη ρίψη χημικών.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση