Λύγισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το όνειρο μου για τον Ολυμπιακό έγινε πραγματικότητα σε ελληνικά χώματα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 02:33 Λύγισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το όνειρο μου για τον Ολυμπιακό έγινε πραγματικότητα σε ελληνικά χώματα»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Με κόμπιασμα στη φωνή του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θυμήθηκε τα όνειρα που είχε από μικρό παιδί για την ομάδα και υποστήριξε ότι η νίκη του Ολυμπιακού είναι αφιερωμένη σε όλη την Ελλάδα, τους οπαδούς που δεν βρίσκονται πια εδώ και τον πατέρα του και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

“Είχα αναμνήσεις, έβλεπα παιδιά που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο να φεύγουν κλαμένοι, για ορισμένες κακές στιγμές. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είχα ως στόχο να κάνω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Αυτό το όνειρο είναι πλέον πραγματικότητα σε ελληνικά χώματα. Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Αυτό το Κύπελλο ανήκει σε όλη την Ελλάδα. Στη θύρα 7 και γι’αυτό θα πάει σήμερα στον Πειραιά, ενώ αύριο θα πάει στον Σάββα Θεοδωρίδη και τον πατέρα μου”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση