Ασπρόπυργος: Κρανίου τόπος μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο – Τρεις τραυματίες, καταστράφηκαν αυτοκίνητα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:20 Ασπρόπυργος: Κρανίου τόπος μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο – Τρεις τραυματίες, καταστράφηκαν αυτοκίνητα

Εικόνα καταστροφής άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (18.06.2021) σε βυτιοφόρο μέσα σε εργοστάσιο με φιάλες προπανίου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου και λίγο μετά τις 14:00 οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Προληπτικά δόθηκε και εντολή να εκκενωθεί η περιοχή και στους κατοίκους εστάλη μήνυμα από το 112.

Εξαιτίας των εκρήξεων που προκλήθηκαν από τη φωτιά, καταστράφηκαν δεκάδες αυτοκίνητα και σύμφωνα με την ΕΡΤ τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, δυο από τους οποίους νοσηλεύονται στο Θριάσειο νοσοκομείο. Επίσης, υπάρχει η πληροφορία, σύμφωνα επίσης με τη δημόσια τηλεόραση, πως έχουν γίνει δυο προσαγωγές.  

Στην κατάσβεση πήραν μέρος 51 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα εκ των οποίων ένα ειδικό όχημα περισυλλογής και διαχώρισης χημικών και τοξικών ουσιών και ένα  βραχιονοφόρο όχημα διυλιστηρίων της 1ης ΕΜΑΚ, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και τρί ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα ήταν συντονιστικό.

Επί τόπου βρέθηκαν τόσο ο αρχηγός της Πυροσβεστικής όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Εμπρησμών.

Φωτογραφίες: InTime News

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση