Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Ζητούσε ραντεβού από 40χρονη σε εκκλησία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 16:16 Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Ζητούσε ραντεβού από 40χρονη σε εκκλησία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα, εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια, που προφυλακίστηκε μετά την καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για βιασμό.

Μια ακόμη καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα από τα Κάτω Πατήσια καθώς μια 40χρονη αποκάλυψε στο STAR πως της ζητούσε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό, η 40χρονη αποκάλυψε πως μια χρονική περίοδο αντιμετώπιζε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στη ζωή της και έτσι κατέφυγε στον ιερέα προκειμένου να του εξομολογηθεί τα προβλήματά της.

Σύντομα οι συζητήσεις ανάμεσα στη γυναίκα και τον ιερέα πήραν πολύ διαφορετική τροπή, με την ίδια να αποκαλύπτει πως τη ρωτούσε για την σεξουαλική της ζωή και μάλιστα της ζητούσε να εμπιστεύεται μόνο εκείνον.

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα», είπε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα αναρωτιόταν αν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου και εκείνος τη διαβεβαίωνε πως υπάρχει αλλά αν ήθελε να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για τα όσα λένε μεταξύ τους.

Η ίδια όπως λέει είπε σε όλους τους συναδέλφους τα όσα ειπώθηκαν αλλά φοβήθηκε να κάνει καταγγελία για να μη βρει όπως είπε τον μπελά της. Η γυναίκα αν και άλλαξε εξομολόγο στη συνέχεια του έδωσε ακόμη μια ευκαιρία και εκείνος της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία. Ωστόσο η ίδια δεν πήγε ποτέ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση