Οι κάμερες θα ρίξουν φως στην αποπλάνηση της 14χρονης - Τα δύο άτομα που ακολούθησαν τον 40χρονο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 11:38 Οι κάμερες θα ρίξουν φως στην αποπλάνηση της 14χρονης - Τα δύο άτομα που ακολούθησαν τον 40χρονο

Ο 40χρονος που έχει προφυλακιστεί παρέσυρε την 14χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Ομόνοια καθώς όπως είπε την είδε το προηγούμενο βράδυ να περιπλανιέται στους δρόμους μόνη της

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει τα δύο άτομα που φαίνονται να μπαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Ομόνοια στο οποίο αποπλάνησε το 14χρονο κορίτσι ο 40χρονος δράστης.

Η αστυνομία εξετάζει «καρέ-καρέ» τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου προκειμένου να εξακριβώσει το ρόλο των δύο ατόμων.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 40χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε παρασύρει την 14χρονη στο δωμάτιο 303 του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην περιοχή της Ομόνοιας καθώς όπως είπε την είδε το προηγούμενο βράδυ να περιπλανιέται στους δρόμους μόνη της.

Εκεί ασέλγησε πάνω στο ανήλικο κορίτσι το οποίο γνώριζε πολύ καλά μιας και ο 40χρονος φέρεται να διατηρεί φιλική σχέση με τη μητέρα της. Αυτή ήταν, ωστόσο, που κατάλαβε πως το παιδί της έχει μπλέξει.

Η 14χρονη η οποία, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της, είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα του Σαββάτου ανέβασε τα ξημερώματα της Κυριακής μια φωτογραφία στα social media από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η μητέρα της είδε την ανάρτηση και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε λίγη ώρα, στο ξενοδοχείο έφτασαν οι γονείς της οι οποίοι βρήκαν τους αστυνομικούς την ώρα που συλλάμβαναν τον 40χρονο. Ο κατηγορούμενος αρνούταν ότι είχε παρασύρει την 14χρονη και προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να ασελγεί στην 14χρονη από το καλοκαίρι. Η μητέρα της είχε αντιληφθεί πως ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έχει πλησιάσει την μικρή και αυτός της έλεγε ότι τη βλέπει σαν κόρη του.

Μέχρι στιγμής, ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση