Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ – Τον έβγαλαν από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 11:54 Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ – Τον έβγαλαν από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, το 6χρονο αγόρι για το οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά. Το αγόρι βρίσκεται στη Νορβγηγία, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του, η οποία έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωνε ότι το παιδί βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα. 

Οι εκτιμήσεις αστυνομικών, αλλά και οι φόβοι της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, ότι το παιδί το έχει αρπάξει ο πατέρας του μαζί με τον Ισλανδό θείο του και κατάφεραν να διαφύγουν στη Νορβηγία, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Το αγόρι άρπαξε ένας άνδρας με κουκούλα από το σπίτι του στη Κηφισιά, όπως κατέθεσε η γιαγιά του, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 6 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα». Το email αυτό που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο χαμόγελο του παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση” λέει στο newsit.gr η κα Αδαμοπουλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Νορβηγό στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών οι δύο άνδρες που από ότι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.  Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 6χρόνος έφυγε από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο και ταξιδεύοντας μέσω Δανίας έφτασε στη Νορβηγία μαζί με τον πατέρα και το θείο του.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση