Μάρθα Καραγιάννη: Η συγκινητική στιγμή που ο Γιώργος Σούρας παραλαμβάνει την τέφρα της - «Είναι ακόμα ζεστή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:55 Μάρθα Καραγιάννη: Η συγκινητική στιγμή που ο Γιώργος Σούρας παραλαμβάνει την τέφρα της - «Είναι ακόμα ζεστή»

Τίτλοι τέλους μετά την πραγματοποίηση της επιθυμίας της ηθοποιού.

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη που είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί. Λίγες ώρες μετά την κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο ο επιστήθιος φίλος της, ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας παρέλαβε την τέφρα της από τη γυναίκα του και την επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα του Super Κατερίνα. ««Αυτή είναι η Μάρθα;», ρώτησε ο Δημήτρης Σούρας και οι δύο γυναίκες του απάντησαν: «Αυτή είναι η Μάρθα μας. Είναι ζεστή ακόμα». «Μετά την αποτέφρωση θα έρθει το δοχείο με τη στάχτη σε εμένα και όλοι μαζί θα τη ρίξουμε στη θάλασσα, δεν ξέρουμε ακόμη το μέρος» είχε πει νωρίτερα.

Χθες (22/9) στο πρώτο νεκροταφείο πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ήταν ο Δημήτρης Σούρας, η φίλη της Ντόρα Δούμα, συγγενείς, γνωστοί ηθοποιοί και χορευτές, όπως η Άννα Φόνσου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας, ο πρώην ποδοσφαιριστής και επί χρόνια σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου, η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, με τον γιο τους Φοίβο, η Μαίρη Ιωαννίδου, καθώς και απλοί άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που την αποχαιρέτισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα Καραγιάννη. Όνειρα, κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως, με γέλασε γιατί έφυγε μόνη» είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση