Θεοδωρίδου: Τα επικαιροποιημένα εμβόλια μπορούν να αντιμετωπίσουν και μεταλλάξεις που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί – Live η ενημέρωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:09 Θεοδωρίδου: Τα επικαιροποιημένα εμβόλια μπορούν να αντιμετωπίσουν και μεταλλάξεις που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί – Live η ενημέρωση

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών του υπουργείου Υγείας για τα επικαιροποιημένα εμβόλια και την τέταρτη δόση κατά του κορωνοϊού.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Τα επικαιροποιημένα εμβόλια μπορούν να αντιμετωπίσουν και μεταλλάξεις που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί

Ο κορωνοϊός είναι πάντα εδώ και επικίνδυνος καθώς την τελευταία εβδομάδα (24-30 Οκτωβρίου) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 164 νεκρούς και 53.436 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση