Υπουργείο Παιδείας: 815 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 00:07 Υπουργείο Παιδείας: 815 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε 815 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2022 – 2023. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 193 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 618 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων (στην Γενική Εκπαίδευση και στις δύο περιπτώσεις).

Επιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 4 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, πλην των προσλαμβανομένων στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας οι οποίοι θα ενημερωθούν για την προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας μετά την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση