«Τουρισμός για Όλους»: Έρχεται χειμερινό voucher για 125.000 δικαιούχους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 15:01 «Τουρισμός για Όλους»: Έρχεται χειμερινό voucher για 125.000 δικαιούχους

Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση.

Χειμερινά voucher για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

«Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας με 400.000 δικαιούχους του προγράμματος "Τουρισμός για Όλους", οι οποίοι και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θα μπορούν να κάνουν χρήση των άυλων ψηφιακών καρτών έτσι ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε κρατήσεις και καλές πληρότητες» επεσήμανε ο υπουργός Τουρισμού σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Στα τέλη Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για 125.000 δικαιούχους για αυτό, ακριβώς το λόγο» συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

Ακόμα, σημείωσε πως στο πλαίσιο ενίσχυσης του χειμερινού τουρισμού χρηματοδοτούνται με 100 εκατομμύρια ευρώ, μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ-Επιχειρώ», καταλύματα κάτω των 150 κλινών και όσα βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο.

Στόχος είναι να αναβαθμίσουν ενεργειακά τους ξενώνες τους και να δαπανούν λιγότερο ρεύμα, ενώ επιπλέον επεκτείνεται και το ΕΣΠΑ για ένα ακόμα έτος δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προχωρήσουν και σε άλλα βελτιωτικά έργα υποδομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση