Κόρινθος: «Κανένα παιδί να μην περάσει ότι πέρασε το δικό μου» – Η μητέρα της 14χρονης τονίζει πως «το αστείο έχει όριο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 23:33 Κόρινθος: «Κανένα παιδί να μην περάσει ότι πέρασε το δικό μου» – Η μητέρα της 14χρονης τονίζει πως «το αστείο έχει όριο»

Η ανήλικη παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από παρέα αγοριών

Η μητέρα της 14χρονης κοπέλας που παραλίγο να πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από παρέα αγοριών σε σχολείο στην Κόρινθο, αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως πρέπει να δίνεται χώρος στα παιδιά να μιλούν, ώστε να προστατεύονται από τέτοιες καταστάσεις.

Το ανήλικο κορίτσι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η μητέρα του ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως «θέλω να περαστεί το μήνυμα στον κόσμο, στους γονείς… Δώστε χώρο στα παιδιά σας να μιλήσουν, να μη φοβούνται. Τα παιδιά να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κάνει το οτιδήποτε από τη στιγμή που τα ίδια δεν το θέλουν. Να πιστεύουμε τα παιδιά μας γιατί κάποια πράγματα δεν είναι αστεία».

«Να μην περάσει κανένα άλλο παιδί αυτό που έχει περάσει το δικό μου και που θα συνεχίσει να περνάει γιατί αυτά είναι τραύματα… Είναι 14 ετών. Το αστείο έχει και ένα όριο. Όταν ξεπερνιούνται τα όρια πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας εμείς οι γονείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, φίλη της 14χρονης ανέφερει ότι «είναι μια ομάδα, μια παρέα αγοριών που συμπεριφέρονται χυδαία στις κοπέλες. Την πήρε ο ένας και της είπε έλα να σου πω κάτι. Την έβαλε στη γωνία πίσω στο σχολείο, την έπιασε από το κεφάλι. Η (…) τον κλώτσησε και αυτός φώναξε τους άλλους. Την πιάνουν απ’ τα πόδια, το στήθος… Την κράταγαν από τα πόδια και πήγαν να κατεβάσουν το παντελόνι αλλά κατάφερε να τους ξεφύγει και πήγε αμέσως στην καθηγήτρια των γαλλικών», είπε χαρακτηριστικά.

Καθηγήτρια: «Έχουν επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνουν την ίδια “πλάκα”»

Μάλιστα, μια καθηγήτρια του σχολείου είπε πως «γνωρίζουμε ότι κάποιοι νεαροί από αυτή την παρέα έχουν επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνουν την ίδια “πλάκα” όπως μας έχουν καταγγείλει τα παιδιά».

","width":136,"height":146}}}

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση