Qatar Gate: Απόψε η απόφαση για την Εύα Καϊλή - Να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ζήτησαν οι δικηγόροι της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 13:14 Qatar Gate: Απόψε η απόφαση για την Εύα Καϊλή - Να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ζήτησαν οι δικηγόροι της

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate, ενώ η απόφαση για την προφυλάκιση της ή μη αναμένεται αργά το απόγευμα. Οι συνήγοροί της ζήτησαν να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι για να μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι με την κόρη της, σημειώνοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές.

Ο Αντρέ Ριζόπουλος βγαίνοντας από την αίθουσα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Γνωρίζετε όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην επικοινωνώ λεπτομέρειες της δικογραφίας, γιατί η έρευνα διεξάγεται από τις δικαστικές αρχές. Από την πλευρά μου δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση. Θα έχουμε μια απόφαση στο τέλος της ημέρας».

«Η διαδικασία είναι απόρρητη και δεν μπορούμε να μπούμε στην ουσία. Η απόφαση θα βγει αργά το απόγευμα. Η κ. Καϊλή είναι αθώα. Ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί. Είναι μυστικό τι ειπώθηκε, δώσαμε όλα μας τα επιχειρήματα» τόνισε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπερασπιστική γραμμή της είναι πως ούτε γνώριζε, ούτε συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της, ενώ δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό τους διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση