Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιβαρύνθηκε κι άλλο η υγεία του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 10:49 Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιβαρύνθηκε κι άλλο η υγεία του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο τέως βασιλέας Κωνσταντίνος συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τις εξελίξεις να είναι άσχημες, καθώς η υγεία του δείχνει να επιβαρύνθηκε κι άλλο.

Ο 83χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία. Δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά η κατάστασή του δεν είναι καλή, ενώ έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον, ενώ η υγεία του δείχνει να επιβαρύνθηκε κι άλλο.

Στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι σύσσωμη η οικογένειά του, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι στην Ελλάδα θα φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας. Τον Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ το Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην υγεία του ήταν εμφανή και μάλιστα στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις είχε εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι και έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένος.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση