Qatar Gate: Ανακρίθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή - Παραμένει ελεύθερος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 10:05 Qatar Gate: Ανακρίθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή - Παραμένει ελεύθερος

Ο Αλέξανδρος Καϊλής, πατέρας της έκπτωτης αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Εύας Καϊλή που κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών για το Qatar Gate, κατέθεσε στους ανακριτές και παραμένει ελεύθερος.

Την απόφαση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο τέλος της ανάκρισης. Εκτός από τον πατέρα της Εύας Καϊλή, ο οποίος στο ξέσπασμα του σκανδάλου είχε συλληφθεί με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, χωριστά κατέθεσε και η σύντροφός του και η ίδια η Εύα Καϊλή.

Ωστόσο, ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κρατούμενος στις φυλακές του Σεν Ζιλ, δεν κλήθηκε και όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa, αναμένεται να κληθεί ακόμη και σήμερα.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση