Θρίλερ με εξαφάνιση 44χρονης - Εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 22:04 Θρίλερ με εξαφάνιση 44χρονης - Εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό της

Θρίλερ στη Ρόδο με την εξαφάνιση μίας 44χρονης μητέρας.

Η 44χρονη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας, όταν έφυγε από το σπίτι της και δεν επέστρεψε. Το βράδυ, ο σύζυγός της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», σήμερα εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό της, σε ερημικό δρόμο της Μαλώνας στην περιοχή Νιόγλια.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί προς μοναστήρι, αλλά η 44χρονη παραμένει άφαντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αγνοούμενη, που εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται σε κατάσταση «συναγερμού» για τον εντοπισμό της, καθώς όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία για την τύχη της 44χρονης κορυφώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση