Καιρός: Κόντρα μετεωρολόγων για το ψύχος του Φεβρουαρίου – «Έρχονται χιόνια στα πεδινά» – «Είναι νωρίς, μην πιστεύετε κανένα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 21:26 Καιρός: Κόντρα μετεωρολόγων για το ψύχος του Φεβρουαρίου – «Έρχονται χιόνια στα πεδινά» – «Είναι νωρίς, μην πιστεύετε κανένα»

Ο Φεβρουάριος αναμένεται να έχει κρύο και το οποίο δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από χιονοπτώσεις, που όμως προκαλούν «κόντρες» ανάμεσα στους μετεωρολόγους.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως ο Φεβρουάριος αναμένεται να μπει με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά. Ουσιαστικά, όπως λέει, έρχεται μια νέα ψυχρή εισβολή από τα βόρεια. Συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα υπάρχει κρύο με τον καιρό να κάνει ένα διάλειμμα Τετάρτη (1/2) και Πέμπτη (2/2) με ήπιες θερμοκρασίες.

Τα προγνωστικά στοιχεία, όμως, δείχνουν ότι από την Παρασκευή (3/2) έρχεται μια νέα και έντονη ψυχρή εισβολή πιο κρύου αέρα η οποία δεν αποκλείεται να φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές. Όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου ακριβή πρόβλεψη αναμένεται από τη Δευτέρα όπου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά στον καιρό.

Κολυδάς: «Για χιόνια είναι νωρίς, μην πιστεύετε κανέναν»

Από την άλλη ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) Θοδωρής Κολυδάς, μέσω twitter αναφέρθηκε στον καιρός της επόμενης εβδομάδας ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του για τις προβλέπεις των υπόλοιπων μετεωρολόγων λέγοντας «μην πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε».

«”Απ’ την Κική κι απ’ τη Κοκό….” Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε που θα …”κάτσει η μπίλια”. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς .Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση