Κολόνα στο Αγρίνιο διαπερνά όχι ένα αλλά δυο μπαλκόνια! (φωτο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 09:18 Κολόνα στο Αγρίνιο διαπερνά όχι ένα αλλά δυο μπαλκόνια! (φωτο)

Viral στην Ξάνθη η εικόνα με την κολόνα που «τρυπά» μπαλκόνι, στο Αγρίνιο όμως μπορούμε ακόμη χειρότερα...

Αγαπητοί Ξανθιώτες με την viral κολόνα που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου, μας συμπαθάτε αλλά εδώ είναι Αγρίνιο και κάνουμε ρελάνς!

Κι αν λανθασμένα διακινήθηκε ότι η κολόνα στην Ξάνθη είναι της ΔΕΗ, σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, σύμφωνα με το agriniopress.gr, υπάρχει ξύλινη κολόνα της εταιρείας ηλεκτροδότησης με τα καλώδια, άλλοτε απλωμένα και άλλοτε μαζεμένα(!).

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με λάμπα, αλλά με κάτι άλλο σίγουρα πρωτόγνωρο και όπως τουλάχιστον φαίνεται από την εικόνα, επικίνδυνο. Αναγνώστης βρέθηκε κοντά στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου και έστειλε τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Σημείωσε πως έχει ενημερωθεί πολλάκις και ο ΔΕΔΔΗΕ. Παρόλα αυτά κάποιοι συμπολίτες μας, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα «προνόμια» μιας ξύλινης κολόνας με τα καλώδια να κρέμονται στο ένα μέτρο από το μπαλκόνι τους και στα δύο μέτρα από το δωμάτιο τους.

Πηγή: agriniopress.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση