Μεθώνη: «Αυτοκτόνησαν» λέει η κόρη του ζευγαριού των Αμερικανών που αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 21:53 Μεθώνη: «Αυτοκτόνησαν» λέει η κόρη του ζευγαριού των Αμερικανών που αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα

Μάχη με τον χρόνο δίνουν αρχές και εθελοντές σε Καλαμάτα και Μεθώνη, προκειμένου να εντοπιστεί το γρηγορότερο το ηλικιωμένο ζευγάρι των Αμερικανών, τα ίχνη των οποίων φαίνεται να έχουν χαθεί από το τέλος Ιανουαρίου.

Από τη μια, η κόρη τους που ζει μόνιμα στην Αμερική δηλώνει σε ανάρτηση της στο facebook πως είναι σίγουρη πως o 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη Lukretia Robinson έχουν αυτοκτονήσει και από την άλλη οι έρευνες των αστυνομικών από τις 6 Φεβρουαρίου που έγινε η δήλωση εξαφάνισής τους σε Α.Τ της Καλαμάτας βρίσκονται σε εξέλιξη.

 
zevgari__5_

 

Στην ανάρτηση της Julianna Robinson αναφέρει: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική…».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνιση τους, η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

zevgari__2_
zevgari__3_

Για τον 83χρονο David Harrison Robinson και την 80χρονη σύζυγό του Lukretia Robinson έχει σημάνει και Silver Alert.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά.
Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

 
zevgari__4_
zevgari__1_

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από την οικογένειά τους το απόγευμα της 08/02/2023 και ενεργοποίησε Silver Alert. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

H 80χρονη Lukretia Robinson είναι ενεργή και στα social media διατηρώντας δικό της προφίλ στο Facebook, αναρτώντας συνεχώς προσωπικές της φωτογραφίες, αλλά και στο πλευρό του συζύγου της. Εικάζεται ακόμα και πως το ζευγάρι ίσως να έχει ταξιδέψει προς άγνωστο προορισμό

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση