Τέμπη: Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:06 Τέμπη: Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια - Κλειστή η Πανεπιστημίου (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μαθητές και φοιτητές έξω από τα Προπύλαια για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα που ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν συνθέτουν την εικόνα της πολυάριθμης κινητοποίησης.

«Για τα παιδιά στα Τέμπη... Για τις οικογένειές τους... Και για εμάς..», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας.

«Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει το πανό φοιτητών.

Η Πανεπιστημίου είναι κλειστή και αναμένεται αργότερα οι συγκεντρωμένοι μαθητές και φοιτητές να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση