Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος με σπασμούς - Βίντεο από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:09 Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος με σπασμούς - Βίντεο από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο για να σωθεί ένας βρέφος το οποίο εκδήλωνε σπασμούς. Το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε μόλις λίγα λεπτά στην παιδιατρική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι.

Το συγκλονιστικό βίντεο από την εσπευσμένη μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο αναρτήθηκε στα social media της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν επείγουσα συνοδεία σε Ι.Χ.Ε. με βρέφος, το οποίο εκδήλωνε σπασμούς και έχρηζε άμεσης διακομιδής στην παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το βρέφος έφτασε με ασφάλεια στην κλινική σε λίγα μόλις λεπτά».

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ από την εσπευσμένη μεταφορά του βρέφους στο «ΜΗΤΕΡΑ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση