Επιστολή στους αρχηγούς των κομμάτων στέλνει ο Γεραπετρίτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 12:07 Επιστολή στους αρχηγούς των κομμάτων στέλνει ο Γεραπετρίτης

Επιστολή στους αρχηγούς των κομμάτων θα στείλει, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, ο υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που θα αναληφθούν από το υπουργείο στο επόμενο διάστημα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γεραπετρίτης στην επιστολή του θα ζητά από τους αρχηγούς των κομμάτων είτε να τους ενημερώσει προσωπικά τους ίδιους είτε κάποιον εκπρόσωπο του κόμματός τους που αυτοί θα ορίσουν.

Σημειώνεται πως χθες στην εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο ο κ.Μητσοτάκης τόνισε πως «έχω ζητήσει από τον υπουργό Επικρατείας και εκτελούντα χρέη υπουργού Υποδομών και Μεταφορών να ενημερώσει τις ηγεσίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Και είμαστε πάντα έτοιμοι σε αυτό το σχέδιο το οποίο καταθέτουμε να ενσωματώσουμε οποιαδήποτε δημιουργική πρόταση μας κατατεθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση