Ο Ορέστης τρέχει σαν τον άνεμο - Το γαϊδούρι που είχε βρεθεί νεογέννητο στο Κορωπί

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 11:40 Ο Ορέστης τρέχει σαν τον άνεμο - Το γαϊδούρι που είχε βρεθεί νεογέννητο στο Κορωπί

«Γνωρίζει τις δυνατότητές του και χαίρεται».

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας από τη στιγμή που ο Ορέστης βρέθηκε, νεογέννητος, σε έρημη περιοχή στο Κορωπί. Και το μικρό γαϊδούρι έχει αρχίσει να γνωρίζει τις δυνατότητές του. 

Οι άνθρωποι του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι ανάρτησαν ένα ακόμη βίντεο, ενημερώνοντας τους φίλους της οργάνωσης για το πώς μεγαλώνει ο Ορέστης. Σε αυτό, το ζώο τρέχει ασταμάτητα, στις εγκαταστάσεις της Γαϊδουροχώρας. 

«Γρήγορος σαν τον άνεμο! Δεν τον προλαβαίνει ούτε η κάμερα. Ο μικρός Ορέστης γνωρίζει τις δυνατότητές του και χαίρεται. (Για τους φίλους που ρωτάνε πώς πάει το ορφανό γαϊδουράκι που φιλοξενούμε)», ανέφερε η ανάρτηση.

 

 

Στα τέλη Ιανουαρίου, ένας πολίτης που είχε πάει να μαζέψει χόρτα εντόπισε μόνο του το γαϊδούρι σε έρημη περιοχή στο Κορωπί. Όταν μεταφέρθηκε στο Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι τότε, υπολογίστηκε πως το ζώο ήταν έξι ημερών. 

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν εντοπίστηκε η μητέρα του γαϊδουριού ή ο ιδιοκτήτης. «Ήταν πάρα πολύ τυχερό. Αν έμενε κάποιες ώρες ακόμη, δεν θα είχε επιβιώσει», δήλωνε τότε η Τατιάνα Παπαμόσχου, συνιδρύτρια του «Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι», τονίζοντας πως επρόκειτο για εγκατάλειψη και εγκληματική πράξη από το χέρι ανθρώπου, καθώς η μητέρα δεν θα άφηνε ποτέ μόνο το μικρό της. 

Έκτοτε, στους λογαριασμούς της οργάνωσης στα social media συχνά γίνονται αναρτήσεις για την εξέλιξη του Ορέστη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση