Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 13:30 Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν λίγες ώρες μετά, έναν από τους δράστες, ο οποίος και αναζητείται.

Η αστυνομία ενημερώθηκε με καθυστέρηση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό των δραστών σε κοντινά στενά από το σημείο της επίθεσης. Παρά ταύτα, οι έρευνες απέδωσαν καρπούς άμεσα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Με την πρώτη του ανάρτησή του στο twitter, μετά την επίθεση που δέχτηκε σε εστιατόριο της περιοχής των Εξαρχείων, ο Γραμματέας τους ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρει: «Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους. Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση