ΝΔ για το «ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι Καραμανλή: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 22:27 ΝΔ για το «ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι Καραμανλή: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την παρουσία μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει πως «η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής είναι απολύτως καταδικαστέα. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν. Η Δημοκρατία έχει κανόνες και δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη βία».

Νωρίτερα την Κυριακή μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στην Πλάκα, το απόγευμα της Κυριακής (12.03.2023), διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τα τρικάκια έγραφαν: “Καραμανλής, υπουργός εγκλημάτων και δολοφονιών. Ούτε βήμα πίσω. Οργάνωση και αγώνας”, ενώ σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Ρουβίκωνας γράφει μεταξύ άλλων: “Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο.

Κι είναι συνένοχος όχι γιατί πιάστηκε στη Βουλή λίγες μέρες πριν το πολύνεκρο στα Τέμπη να σκούζει για την ασφάλεια στους σιδηρόδρομους. Είναι συνένοχος, γιατί με συγκεκριμένες πράξεις του υποβάθμισε κι άλλο τις δημόσιες συγκοινωνίες και ναρκοθέτησε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των επιβατών, την ασφάλειά όλων μας”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση