Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 17:25 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας,  θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας.

Ειδικότερα από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Φάση Α: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 06:00.

Φάση Β: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Πύρνας (από 17,4ο χλμ. έως 18,7ο χλμ) της κατεύθυνσης προς Λαμία με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου στις 06:00. Σημειώνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καθώς και την Κυριακή.

Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες από την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 06:00 έως και την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00, από την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου  στις 06:00 έως την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου στις 21:00 και από την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 06:00 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση