Σύσκεψη στο Μαξίμου για το θέμα της Μυκόνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 10:51 Σύσκεψη στο Μαξίμου για το θέμα της Μυκόνου

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τετάρτης (22.3.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στις 10:30 σε σύσκεψη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο ζητήματα της Μυκόνου.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο Υφυπουργός αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Σημειώνεται πως εδώ και λίγες μέρες έχουν ανασταλεί όλες οι οικοδομικές άδειες στην Μύκονο για τις περιοχές εκτός σχεδίου, ενώ η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως θα βάλει φρένο στη δόμηση εκτός σχεδίου στο δημοφιλές νησί.

Παράλληλα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας δήλωσε στην ΕΡΤ πως κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, και επανέλαβε ότι στην Μύκονο θα εφαρμοστεί ο νόμος. 

Υπενθυμίζεται, πως πριν λίγες μέρες αρχαιολόγος του νησιού δέχτηκε επίθεση αγνώστων. Ο αρχαιολόγος είχε αποκαλύψει ότι επιχειρήσεις καταπατούσαν αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση