Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου - Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 11:58 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου - Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς και μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Τατοΐου - Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης, και ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ,θα ισχύσουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαδοχικά ανά περίπτωση: (α) προσωρινός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα μεσαία και αριστερή λωρίδα, (β) προσωρινός αποκλεισμός τμήματος των κλάδων εισόδου κι εξόδου του εκάστοτε κόμβου που θα αφορά στη στένωσή τους όπου κρίνεται απαραίτητο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατά τα διαστήματα από 24 Μαρτίου στις 06:00 έως 27 Μαρτίου στις 22:00, από 13 Απριλίου στις 06:00 έως 18 Απριλίου στις 22:00, από 28 Απριλίου στις 06:00 έως 2 Μάϊου στις 22:00, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση