«Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου για τον 66χρονο λυράρη της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 18:15 «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου για τον 66χρονο λυράρη της Κρήτης

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών σχετικά με τη νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης. Φερόμενος ως δράστης είναι ο 66χρονος λυράρης, που πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή (31.03.2023).

Τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στο Ηράκλειο Κρήτης φανερώνουν την αρρωστημένη δράση του 66χρονου λυράρη, καθώς και ακόμη ενός 46χρονου που δεν έχει συλληφθεί ακόμα, και τον εφιάλτη που ζούσε ο ανήλικος, 11χρονος τότε, στα χέρια του.

Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Μαρτίου, οι γονείς του 15χρονου αγοριού μιλούν αποκλειστικά στο MEGA, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Να σημειωθεί ότι το παιδί μίλησε όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο.

Ηράκλειο Κρήτης: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας»

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

»Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

","width":136,"height":146}}}

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση