Βορίδης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον πέρα από Μητσοτάκη – Κλειστά τα σχολεία στις 19 και 22 Μαΐου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 22:10 Βορίδης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον πέρα από Μητσοτάκη – Κλειστά τα σχολεία στις 19 και 22 Μαΐου

Ανάμεσα στις 21 και 26 Απριλίου θα προκηρυχθούν οι εκλογές, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παράλληλα ο κ.Βορίδης έκανε γνωστό πως «τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω των εκλογών στις 19 και 22 Μαΐου», ενώ εκτίμησε πως φαίνεται αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων.

Ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε πως η στρατηγική της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, ενώ σε ερώτηση για το αν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό, πλην Μητσοτάκη, επισήμανε: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον πέρα απο Μητσοτάκη».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση