Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχολείο του - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 20:57 Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχολείο του - Σοκαριστικό βίντεο

Θύμα ακραίου bullying έπεσε ένας 15χρονος μαθητής από ομάδα ατόμων, τα οποία βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό του και μοίρασαν το υλικό στο σχολείο του. Τι καταγγέλλει η μητέρα του.

Ένα απίστευτο περιστατικό άγριου bullying βλέπει το "φως" της δημοσιότητας, με θύμα έναν 15χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικούς του έξω από το σχολείο του στην Αττική.

Το σοκαριστικό βίντεο, που πρoβλήθηκε στο MEGA, δείχνει το 15χρονο αγόρι να δέχεται απανωτά χτυπήματα, μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα, από ομάδα νεαρών ατόμων. Ένας τον χτυπά κι άλλοι τρεις τον έχουν κυκλώσει, μη τυχόν και ξεφύγει, ενώ προσπαθούν να του αρπάξουν και την τσάντα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το παιδί έχει πέσει κάτω και δεν αντιδρά, ούτε ανταποδίδει τα χτυπήματα. Είναι σοκαρισμένος, κρατά το κεφάλι του για να προφυλαχτεί και περιμένει να σταματήσουν.

Παράλληλα, όση ώρα η ομάδα των τεσσάρων είχε κυκλώσει το αγόρι και ο συνομήλικός του τον χτυπούσε αλύπητα, ένα κορίτσι, η συμμαθήτριά του και φίλη των εξωσχολικών, τραβούσε το εν λόγω βίντεο και ύστερα η ίδια το μοίρασε στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος στην αστυνομία, πριν από 5 μήνες, είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο νεαρό γιατί μπήκε, χωρίς να έχει καμία δουλειά, στην ομάδα του viber στην οποία ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο συμμαθητές. Ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά το αγόρι, είναι αυτός με τον οποίο είχε τσακωθεί ο 15χρονος διαδικτυακά.

Τόσο οι τέσσερις νεαροί που φαίνονται στο βίντεο όσο και το κορίτσι που το τραβά, έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ο φάκελος της υπόθεσης, έχει σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει τα περαιτέρω.

","width":136,"height":146}}}

Τι δηλώνει η μητέρα του 15χρονου θύματος

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου σε σχολείο της Αθήνας, με τη μητέρα του 15χρονου να δηλώνει στο MEGA πως το παιδί της ξυλοκοπήθηκε για το τίποτα.

«Έξω από το σχολείο, την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», είπε η μητέρα του 15χρονου.

«Το παιδί που χτύπησε το δικό μου ήταν μέσα στο σχολείο και καθόταν με την κοπέλα αυτή (σ.σ.: την κοπέλα που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό) λίγα μέτρα πιο 'κει», είπε.

Ο 15χρονος προσπαθεί μετά την επίθεση να το ξεχάσει, σύμφωνα με τη μητέρα του.

«Προσπαθούμε να ζήσουμε φυσιολογικά, σαν να μην έγινε κάτι, αλλά τον βλέπω… Υπάρχουν κι άλλα θέματα bullying, που τα μάθαμε παραπλεύρως και γίνονται σε άλλα παιδιά. Θέλει να μπει μπροστά να τα σώσει. Δεν καταλαβαίνω πόση ευθύνη έχει πια ένα σχολείο κι ας μην έγινε το γεγονός μέσα στο σχολείο», είπε η μητέρα του 15χρονου.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση