Άγριο bullying σε ιδιωτικό σχολείο: Έδεσαν πετονιά γύρω από το λαιμό 15χρονου συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 21:28 Άγριο bullying σε ιδιωτικό σχολείο: Έδεσαν πετονιά γύρω από το λαιμό 15χρονου συμμαθητή τους

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το νέο περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Αθήνας την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο bullying σημειώθηκε σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας και αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη τεσσάρων 15χρονων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου το Σάββατο, ενώ άλλοι δύο διαφεύγουν της σύλληψης.

Ο ανήλικος μαθητής έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 6 συμμαθητών του το πρωί της Παρασκευής.

Την ώρα του διαλείμματος οι έξι 15χρονοι, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ακινητοποίησαν τον συμμαθητή τους, τον έδεσαν με πετονιά και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον κοροϊδεύουν.

Οι 15χρονοι δεν δίστασαν να τυλίξουν με την πετονιά τον λαιμό του συμμαθητής τους προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Τα σημάδια είδε η μητέρα του, που στη συνέχεια κατήγγειλε όσα έζησε το παιδί της στις αρχές. 

Και οι 6 κατηγορούνται για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση