Πάνω από 15 εκατ. επισκέπτες το χρόνο θαυμάζουν της Ελλάδος τα Παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 11:00 Πάνω από 15 εκατ. επισκέπτες το χρόνο θαυμάζουν της Ελλάδος τα Παιδιά

Γνωρίζετε πως το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μνημείο της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη είναι αυτό του Αγνώστου Στρατιώτη;

Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες του υπολογίζονται σε πάνω από 15.000.000 το χρόνο και ανάμεσά τους θα βρούμε, τόσο τουρίστες από κάθε άκρη της γης, όσο και Έλληνες πολίτες που είτε ζουν στην Αττική είτε επισκέπτονται την Αθήνα για δουλειές ή διασκέδαση.

Το Up Stories με χρήση VR360° κάμερας σας μεταφέρει στο σημείο προκειμένου να ζήσετε έστω και μέσω της εικονικής πραγματικότητας την μοναδική εμπειρία της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς.

Εκεί που τα επίλεκτα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας, κατόπιν σκληρής και απαιτητικής εκπαίδευσης, καταφέρνουν να καθηλώνουν τους επισκέπτες, που τους παρακολουθούν, με τις περίτεχνες ενέργειές τους γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια.

Η αλλαγή των Ευζώνων που φυλάσσουν το ιερό αυτό μνημείο γίνεται κάθε μία ώρα ενώ κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ., άγημα Ευζώνων παρελαύνει από το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς μέχρι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιείται η επίσημη τελετή αλλαγής φρουράς.

Για να περιηγηθείτε στο βίντεο μας και να απολαύσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας VR360° απλά κινήστε το ποντίκι στον υπολογιστή σας ή αγγίξτε την οθόνη του κινητού σας. Απολαύστε την μοναδική αυτή εμπειρία.

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση