Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο ΒΙΝΤΕΟ στο TikTok - Τσιμπάει το μάγουλο του γιου του και αστειεύεται με το «Μυτιλήνη – Λέσβος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 10:51 Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο ΒΙΝΤΕΟ στο TikTok - Τσιμπάει το μάγουλο του γιου του και αστειεύεται με το «Μυτιλήνη – Λέσβος»

Ακόμη ένα βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτυπώνοντας διάφορες στιγμές backstage από τις περιοδείες του ή μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο νέο χιουμοριστικό βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο συζητούν χαλαρά και τσιμπούν ο ένας το μάγουλο του άλλου.

Ο Πρωθυπουργός κάποια στιγμή λέει πως θα μεταβεί από την Μυτιλήνη στην Λέσβο αστειευόμενος με το σύνηθες λάθος που κάνουν πολλοί, ενώ αναφορά κάνει και στη δομή της Μόριας.

Σε άλλο σημείο, πρωταγωνιστής είναι ο σκύλος που έχει υιοθετήσει, ο Peanut με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του λέει «γιατί πηγαίνει στο έργο τέχνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση