Κηδεία Γιάννη Βογιατζή: Το τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο ερμηνευτή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 16:07 Κηδεία Γιάννη Βογιατζή: Το τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο ερμηνευτή

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Βογιατζή είπαν συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή, o οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, έφτασαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγός του καλλιτέχνη.

"Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Βασίλης Βογιατζής.

Οπως είπε όμως είναι φυσιολογικό γιατί έχασε τον πάτερα του και ο πόνος του δεν συγκρίνεται με αυτόν που αισθάνονται οι γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

"Αυτό που θα θυμάμαι από τον πατέρα μου είναι το ταλέντο του, η καλοσύνη του και ότι δεν ήταν κουτσουμπόλης", είπε επίσης.

Για τη δεύτερη σύζυγο του Γιάννη Βογιατζή την οποία συνόδευσε στην εκκλησία δήλωσε: "Είναι η δεύτερη μητέρα μου, έζησε 53 χρόνια με τον πατέρα μου".

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση