Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Ενημερώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:46 Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Ενημερώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες για την διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Ήδη η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών καθηγήτρια Καλλιόπη Σπανού παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 21 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας μετέβη μέσω του Εθνικού Κήπου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπου της επέδωσε τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη πράξη της επόμενης ημέρας με την συνταγματική πρόβλεψη των διερευνητικών εντολών σε Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου αυτοί να εξετάσουν εάν επιθυμούν και μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την νέα Βουλή που προέκυψε από το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο κ. Τασούλας, ευδιάθετος παραλαμβάνοντας στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής  τα εκλογικά αποτελέσματα από την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών κυρία Σπανού την ευχαρίστησε για την άψογη διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου θα γίνει περίπου στις 12.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση