Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 16:23 Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται

«Έχουμε αγώνα μπροστά μας».

O Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για το αποτέλεσμα που έφεραν οι εκλογές 2023, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη και είπε πως οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανάφερε πως «έχουμε αγώνα μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά» για τις εκλογές 2023.

»Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται .Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε άλλη μία πολύ μεγάλη νίκη. Αυτή είναι η μόνη μας αγωνία αυτή τη στιγμή Με αξιόπιστο λόγο, με προοδευτικό λόγο να υπάρξει ισχυρή προοδευτική εναλλακτική στον τόπο».

Σύμφωνα με τα όσα τόνιζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, «διαμορφώνεται πλέον μία νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση