Δε θα παραλάβει τη διευρευνητική εντολή ο Τσίπρας - Αναμένεται δήλωσή του στο επόμενο διάστημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 16:30 Δε θα παραλάβει τη διευρευνητική εντολή ο Τσίπρας - Αναμένεται δήλωσή του στο επόμενο διάστημα

Εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00, η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τον Αλέξη Τσίπρα και σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σχεδιασμό του κόμματος. Η συνεδρίαση διεξήχθη ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης μετά και το χθεσινό σοκ που υπέστη το κόμμα της Κουμουνδούρου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα παραλάβει τη διερευνητική εντολή.

Όλα δείχνουν ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και την Τετάρτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση