Δικαστική αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη μπέρδεψε τη διαδικασία και τα ψηφοδέλτια κατέληξαν στην...ανακύκλωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 19:16 Δικαστική αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη μπέρδεψε τη διαδικασία και τα ψηφοδέλτια κατέληξαν στην...ανακύκλωση

Η γυναίκα πιθανώς μπέρδεψε τις οδηγίες για την εκλογική διαδικασία, θεωρώντας πιθανόν ότι τα ψηφοδέλτια δεν χρειάζονται

Μία δικαστική αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια, πιθανότατα στο εκλογικό τμήμα της Πολίχνης και αυτά κατέληξαν στην ανακύκλωση. Η γυναίκα πιθανώς μπέρδεψε τις οδηγίες για την εκλογική διαδικασία, θεωρώντας πιθανόν ότι δεν χρειάζονται, καθώς οι ψήφοι είχαν πλέον καταγραφεί.

Συγκεκριμένα η γυναίκα το διαπίστωσε χθες όταν πήγε να παραδώσει τον σάκο με το εκλογικό υλικό και είχε μόνο τα βιβλία, όχι τα ψηφοδέλτια, μεταδίδει η ΕΡΤ. Σημειώνεται πως αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος είχε παραδώσει τα βιβλία με τα συνολικά αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων, θα δημιουργηθεί όμως ζήτημα σε περίπτωση ένστασης κάπου υποψήφιου βουλευτή, καθώς οι ψήφοι θα λείπουν.

Σε βάρος της κινείται ήδη ποινική διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος και για παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση