Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση να αντανακλά πολιτικό πλουραλισμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 15:01 Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση να αντανακλά πολιτικό πλουραλισμό

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για ανάγκη «πολιτικού πλουραλισμού» στην υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα υφίσταται μέχρι τις δεύτερες εκλογές μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτηση του στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεμήνυσε ότι «δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις σχηματισμού κυβέρνησης».

«Αυτό είναι γνωστό από τη θέση και τη στάση των κομμάτων τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές», είπε σύμφωνα με κομματικές πηγές ο κ. Τσίπρας, κατά την τοποθέτηση του.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι πρέπει να ακολουθηθούν όσα προβλέπει το Σύνταγμα για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.

Σημείωσε ότι «καλό είναι να υπάρξει μέριμνα» ώστε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης «να αντανακλά πολιτικό πλουραλισμό και όχι μονομέρεια, και στα κρίσιμα υπουργεία να τοποθετηθούν άνθρωποι με εμπειρία ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τυχόν έκτακτα γεγονότα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση