Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Οι αφίξεις, τα χαμόγελα και οι δηλώσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:14 Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Οι αφίξεις, τα χαμόγελα και οι δηλώσεις

Ορκίστηκε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας η υπηρεσιακή κυβέρνηση που ορίστηκε χθες και θα οδηγήσει την χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς προήδρευσε υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια οι υπουργοί θα μεταβούν στα υπουργεία τους για τις τελετές παράδοσης παραλαβής.

Όλοι τους όπως θα δείτε και παρακάτω έφτασαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, κάποιοι συνοδευόμενοι και από μέλη των οικογενειών τους καθώς όπως είπαν είναι μια σημαντική ημέρα για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους και πρέπει να μοιράζονται αυτές τις στιγμές με την οικογένειά τους. Δυο εκ των υπουργών ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, η υπουργός Εσωτερικών, κα Καλλιόπη Σπανού και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δανιήλ Εσδράς. 

Δείτε την ορκωμοσία

Δείτε τις αφίξεις των υπηρεσιακών υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο

 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση