Πόρτο Ράφτη: Απίστευτες εικόνες - Σχολικό "βούλιαξε" στον δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 10:21 Πόρτο Ράφτη: Απίστευτες εικόνες - Σχολικό "βούλιαξε" στον δρόμο

Παραμένει το πρόβλημα με την απουσία πεζοδρομίων σε κομβικά σημεία της περιοχής.

Την ώρα που ο πληθυσμός στο Πόρτο Ράφτη έχει αυξηθεί, το οδικό δίκτυο της περιοχής δείχνει να μην μπορεί να "σηκώσει" τις ανάγκες, ενώ τα προβλήματα των οδικών υποδομών παραμένουν.

Σε ένα πιο πρόσφατο ευτράπελο που ευτυχώς δεν έφερε κανέναν τραυματισμό, ένα σχολικό "βούλιαξε" κυριολεκτικά, όταν ο δρόμος άνοιξε κάτω από τις ρόδες του. Το σχετικό καρέ ανέβηκε στην σελίδα πολιτών ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και συνοδεύεται από σχόλια δίκαιης αγανάκτησης. Όπως ανέφερε κάτοικος, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θησέως, και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Το δε σχολικό ρυμουλκύθηκε εν τέλει από παρακείμενο φορτηγό που έσπευσε σε βοήθεια.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα καθώς όπως αναφέρουν κάτοικοι, στο οδικό δίκτυο οι ζημιές και οι ελλείψεις είναι πολλές. Δίπλα στο Δημοτικό σχολείο στην 25ης Μαρτίου υπήρχε μεγάλη καθίζηση, ενώ παραμένει το πρόβλημα με την απουσία πεζοδρομίων σε κομβικά σημεία της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση