Πύργος: Τραγική κατάληξη στις έρευνες για το δίχρονο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 13:10 Πύργος: Τραγική κατάληξη στις έρευνες για το δίχρονο κοριτσάκι

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, μέσα σε κανελέτο, στην Κατακόλου, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν.

Σύμφωνα με το patrisnews, τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από χθες, στον Πύργο για τον εντοπισμό ενός δίχρονου κοριτσιού ΡΟΜΑ, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν διέφυγε της προσοχής των οικείων τους, κοντά σε αρδευτικό κανάλι.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, μέσα σε κανελέτο, στην Κατακόλου, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν. Ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.

Θυμίζουμε ότι αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν από χθες, μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση