Τροχαίο με έναν νεκρό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας - Παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 09:23 Τροχαίο με έναν νεκρό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας - Παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων.

Τροχαίο με έναν 50χρονο νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 50χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Αλεξάνδρας από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια 44χρονη που κινείτο στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

Μετά την παράσυρση ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο άλλοι δύο πεζοί, μια 77χρονη και ένας άστεγος, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, η πρώτη, και την Λένορμαν ο δεύτερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση