Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε χυδαίο βίντεο στον 12χρονο - Εξετάζεται εάν έχει στείλει και σε άλλους ανηλίκους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης ο οποίος φέρεται να έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο στην Αργολίδα.

Ο Αρχιμανδρίτης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο Ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

«Μπαμπά βοήθεια»

Υπενθυμίζεται πως το 12χρονο αγόρι όταν έλαβε το βίντεο, χωρίς να χάσει λεπτό αμέσως επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό. 

«Μπαμπά βοήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 12χρονος στον πατέρα του και τότε εκείνος έσπευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα όταν πληροφορήθηκε από το γιο του τι είχε συμβεί.

Μαζί με τη μητέρα του παιδιού  βρίσκονται στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου και στέκονται απέναντι από τον σάτυρο ιερέα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση