Αθηνά Λινού: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις της σχετικά με τους καρκινοπαθείς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 14:45 Αθηνά Λινού: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις της σχετικά με τους καρκινοπαθείς

Να διαχωρίσει τη θέση της στα θέματα αντιμετώπισης των καρκινοπαθών από τον γιατρό Σπύρο Πνευματικό επιχειρεί η Αθηνά Λινού.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε βίντεο από την συνέντευξη την οποία παραχώρησε πριν από 7 χρόνια και ανέφερε:  «Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια».

«Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης», τόνισε η Αθηνά Λινού.


Και συνέχισε: «Γι᾽ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση