Τήνος: Η μεγαλύτερη φυσική μαρμάρινη πισίνα της Μεσογείου Up'ο ψηλά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 09:39 Τήνος: Η μεγαλύτερη φυσική μαρμάρινη πισίνα της Μεσογείου Up'ο ψηλά

Δείτε βίντεο από το Up Stories με το "Πράσινο Λατομείο" της Τήνου από ψηλά.

Τήνος. Ένα από τα ομορφότερα και πιο ανερχόμενα νησιά της Ελλάδας. Γνωστό κυρίως για την εκκλησία της Παναγίας γνωστή και ως "Παναγία της Τήνου" αλλά και για το χωριό Βόλαξ με το εκπληκτικής ομορφιάς του σεληνιακό τοπίο.

Στην Τήνο όμως υπάρχει και το εντελώς άγνωστο "Πράσινο Λατομείο" το οποίο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού σχεδόν απέναντι από την Άνδρο.

Το "Πράσινο Λατομείο" είναι ένα παλιό λατομείο μαρμάρου που σήμερα πια τα κύματα του Αιγαίου έχουν καταλάβει και έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη μαρμάρινη πισίνα σε ολόκληρη την Μεσόγειο.

Το τοπίο είναι σπάνιας και άγριας ομορφιάς και οι εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας μας και ο συνεργάτης μας Opountios πραγματικά καθηλωτικές.

Απολαύστε το video μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση