Viral ο μελισσοκόμος από το Αγρίνιο με τις χιλιάδες μέλισσες στο κορμί και το πρόσωπό του: «Το μυστικό είναι...» (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 10:38 Viral ο μελισσοκόμος από το Αγρίνιο με τις χιλιάδες μέλισσες στο κορμί και το πρόσωπό του: «Το μυστικό είναι...» (BINTEO)

Ο 28χρονος μελισσοκόμος από το Αγρίνιο έχει πάνω από 660.000 followers το TikTok.

Ο Χάρης Σταμάτης είναι μελισσοκόμος στο Αγρίνιο και τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok και το YouTube κάνουν πάταγο. Σε αυτά δείχνει πως φροντίζει τα μελίσσια αλλά και την σχέση που έχει αναπτύξει με τις μέλισσες.

Με το όνομα «Ορεινή Μέλισσα» μοιράζει σε πολλές περιπτώσεις εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε κάποιες άλλες δείχνει την καθημερινότητα του ή τις διακοπές του στα social media.

@orinimelissa i am a professional beekeeper raised as a kid with bees Do not attempt #savethebees #orinimelissa ♬ original sound - Stan :)

Ο 28χρονος μελισσοκόμος μετρά πάνω από 662.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα δύο τελευταία βίντεο που ανέβασε, δείχνει τη σχέση που έχει αποκτήσει με τις μέλισσες.

Χιλιάδες μέλισσες έχουν καλύψει το πρόσωπο και το κορμί του TikToker, ωστόσο δεν τον τσιμπάει καμία. Ο ίδιος εξηγεί τον λόγο.

«Όλοι μα όλοι με έχει ρωτήσει πως αποφεύγω 6.000 μέλισσες. Και η απάντηση είναι αυτή», λέει και τινάζεται με αποτέλεσμα οι μέλισσες να απομακρύνονται από πάνω του. Στη συνέχεια λέει ότι το μυστικό βρίσκεται στη βασίλισσα και πως δεν τσιμπάνε ποτέ χωρίς λόγο.

@orinimelissa Μεγάλωσα με τις μέλισσες και μπορώ να πω ότι είναι τα πιο ευγενικά έντομα στο κόσμο #savethebees #μαθεστοtiktok #orinimelissa ♬ πρωτότυπος ήχος - Ορεινή Μέλισσα

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση